• Direct aan het strand en in het duin
 • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
 • Samen activiteiten doen

Contactformulier

  Routebeschrijving

  Toeristische route vanaf de A9

  Bent u ruim op tijd en vindt u het leuk om meteen de omgeving te zien, raden we aan om vanaf de A9 bij Uitgeest af te slaan. Van Uitgeest t/m Camperduin rijdt u langs gezellige kleine dorpjes en door een prachtig landschap. Volg vanaf Uitgeest in chronologische volgorde Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl, Groet en Camperduin. U bent een half uur langer onderweg, maar raakt al meteen in de vakantiestemming. Mocht u vragen hebben over de omgeving horen wij dat graag.

  Recht toe recht aan

  Let op: Niet alle navigatie systemen kunnen Camperduin goed vinden! Probeer het hotel dan te vinden met postcode 1871 GL in Schoorl. Vaak lukt het dan wel. Zo niet, kunt u ons op ouderwetse manier natuurlijk ook vinden.

  Vanaf de A9

  Volg vanaf de A9 Den Helder. Na de ring van Alkmaar komt u op de N9 en blijft u Den Helder aanhouden. Volg vanaf de N9 Schoorl en daarna Groet. U rijdt inmiddels al op de Heereweg, maar zal deze uit moeten rijden tot aan het strand van Camperduin. Als u in Camperduin de rotonde rechtdoor pakt ziet u het hotel aan de linkerkant verborgen achter het duin.

  Vanuit Den Helder

  Vanuit Den Helder volgt u  de N9 naar Alkmaar. U slaat af bij Petten en volgt de borden Schoorl/Camperduin. In Camperduin aangekomen gaat u rechtsaf bij de rotonde. Het hotel is gevestigd aan uw linkerhand.

  Openbaar vervoer

  Camperduin is met het OV makkelijk te bereiken. Neem de trein naar Alkmaar, pak daar bus 151 en stap uit bij halte ‘Hondsbosscheweg’. Vanaf Amsterdam 1 uur 10 minuten en vanaf Utrecht 1 uur 45 minuten. De bushalte ligt op enkele minuten lopen vanaf de accommodatie.