• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

Het Duinpannetje

Een uniek appartement met prachtig uitzicht over duinen en met een geweldig terras dat grenst aan de Schoorlse duinen. Huurprijs is inclusief lakenpakketten (excl. opmaken van bedden) We rekenen € 75,- schoonmaakkosten die u van ons terugkrijgt indien u zelf schoonmaakt.

Indeling

1 x 2-pers. kamer met 2-pers. bed

Ook op slaapkamer slaapbank voor de kinderen

Badkamer

Toilet

Huiskamer met openslaande deuren naar terras

Terras op het zuiden

Inventaris

Flat screen

Lounge

4-pers. tafel

Keuken met 4 gaspitten

Koel-vries combinatie

Buitenhaard

POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

In Sand verblijven alleen maar ‘buitenmensen’. En dit zijn de populairste activiteiten!

Wandelen & Fietsen

Op onze website kunt je eigen wandel en fietsroutes uitzetten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een wandel en fiets app. met op maat gemaakte routes rondom Sand

Mountainbiken

Het MTB parcours van Schoorl staat bekend als een van de zwaarste en leukste parcours van Nederland. Dit vanwege de hoogte verschillen en technische gedeeltes.

Suppen op de lagune

Kom suppen op een van de meeste unieke locaties van Nederland. Suppen op de lagune (300 meter lopen) geeft het gevoel alsof je ergens op een onbewoond eiland ver weg bent.

Golfsurfen

Camperduin is een van de meeste populaire kite & golfsurf locaties van Nederland. Neem je eigen spullen mee of volg een les bij een van onze instructeurs.

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze seizoensaanbiedingen of bent u gewoon geïnteresseerd in de omgeving van het strandhuis. Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief!