• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

Een familiekamer voor het hele gezin

Wij begrijpen dat je het liefst met het hele gezin op één kamer slaapt. Thuis kan dat niet, maar bij ons wel! Je kunt logeren in kamers tot wel 6 personen! We verhuren familiekamers inclusief handdoeken, bedlinnen, zeep & shampoo. Voor de kleine een kinderbedje of -stoeltje nodig? Geen probleem, deze zijn op aanvraag bij ons beschikbaar.

Een familiekamer heeft een eigen douche gesitueerd in een badkamer aan het einde van de gang. De prijzen zijn inclusief linnenpakket (excl. opmaken van de bedden) Op de begane grond kan er gebruik gemaakt worden van de grote gemeenschappelijke ruimte, waaronder ook een groot terras aan de duinen en een keuken vallen.

6-persoonskamer

We beschikken over een 6-pers. kamer met duinzicht en 3 stapelbedden

4-persoonskamer

Er zijn 5 x 4-persoonskamers. Slapen in deze kamer is een feest. Zeker in het bovenste bed!

2-persoonskamer

Met uitzicht over de duinen is deze 2-persoonkamer populair.

1. SELECTEER JOUW ACCOMMODATIE

2. KIES EEN ACTIVITEIT

3. BOEK EN START MET DE VOORPRET!

Voor ons is het duin een speeltuin, het strand een pretpark en de branding onze grootste attractie. Wij doen er alles aan om jouw deze attracties te laten beleven en nemen je zoveel mogelijk mee naar buiten. We hebben daarom twee vakanties voor jouw gezin samengesteld. Deze vakantiepakketten kun je combineren met een overnachting op onze familiekamers. Boek daarom niet alleen een accommodatie, maar maak er een actieve vakantie van!

Surfen

Wij laten graag zien dat je voor een goed avontuur niet lang weg hoeft. Kom met je familie naar Sand en ga surfen bij Hookipa.

Suppen

Ons doel is om op jouw vakantie zoveel mogelijk ‘schermtijd’ in te ruilen voor actie. Kom daarom lekker suppen op de lagune van Camperduin

POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

In Sand verblijven alleen maar ‘buitenmensen’. En dit zijn de populairste activiteiten!

Wandelen & Fietsen

Op onze website kunt je eigen wandel en fietsroutes uitzetten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een wandel en fiets app met op maat gemaakte routes rondom Sand.

Mountainbiken

Het MTB parcours van Schoorl staat bekend als een van de zwaarste en leukste parcours van Nederland. Dit vanwege de hoogte verschillen en technische gedeeltes.

Suppen op de lagune

Kom suppen op een van de meeste unieke locaties van Nederland. Suppen op de lagune (300 meter lopen) geeft het gevoel alsof je ergens op een onbewoond eiland ver weg bent.

Golfsurfen

Camperduin is een van de meeste populaire kite & golfsurf locaties van Nederland. Neem je eigen spullen mee of volg een les bij een van onze instructeurs.