• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

De groepsaccommodatie aan het strand van Schoorl

De Dromer is een ruime vrijstaande groepshuis, geschikt voor maximaal 40 personen. Deze groepsaccommodatie kan uitgebreid worden met het Duinpannetje. Een 6-persoons appartement naast De Dromer. De groepsaccommodatie grenst direct aan het grootste duingebied van Noord-Holland en ligt op 100 meter van het strand. De gezellige gezamenlijke ruimte is ingericht met grote stoere (eet)tafels en banken. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi en bevat de inventaris ook een televisie. De aparte, ruime en modern ingerichte keuken veraangenaamt het vakantieleven. Alles is er voor uw gemak: een 6-pits fornuis, vaatwasser, koelkast en afzuigkap, oven, vriezer en koelkast

Terras

Het ruime terras ligt op het zuiden en grenst aan het grootste duingebied van Noord-Holland. In de royale hangmatten kunt u ontspannen genieten van de zon of gewoonweg de tijd vergeten met een goed boek. De buitenhaard is een geliefde plek om s’ avonds gezellig een wijntje te drinken. De rest van de groep speelt ondertussen nog een laatste potje voetbal in het duin…

Faciliteiten
7 slaapkamers;
Optioneel extra appartement met drie kamers
7 douches en 9 toiletten;
1 keuken, compleet met moderne apparatuur;
Groot terras op het zuiden;
Buitenhaard;
Hangmatten;
Voetbaldoel;
BBQ op aanvraag;
Gratis draadloos internet (WiFi)

7 Slaapkamers voor 40 personen

Het groepshuis voor 40 personen heeft in totaal 7 slaapkamers met verschillende capaciteiten: één 8-persoonskamer, één 4-persoonskamer, 2 x 5-persoonskamers en 3 x 6-persoonskamers. Alle kamers zijn uitgerust met stevige en comfortabele stapelbedden en wastafels. Alle andere algemene sanitaire voorzieningen bevinden zich in twee aparte ruimtes, gesplitst voor dames en heren.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

In Sand verblijven alleen maar ‘buitenmensen’. En dit zijn de populairste activiteiten!

Wandelen & Fietsen

Op onze website kunt je eigen wandel en fietsroutes uitzetten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze wandel en fiets app. met op maat gemaakte routes rondom Sand

Mountainbiken

Het MTB parcours van Schoorl staat bekend als een van de zwaarste en leukste parcours van Nederland. Dit vanwege de hoogte verschillen en technische gedeeltes.

Suppen op de lagune

Kom suppen op een van de meeste unieke locaties van Nederland. Suppen op de lagune (300 meter lopen) geeft het gevoel alsof je ergens op een onbewoond eiland ver weg bent.

Golfsurfen

Camperduin is een van de meeste populaire kiten & golfsurf locaties van Nederland. Neem je eigen spullen mee of volg een les bij een van onze instructeurs.