• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

1. BOEK JOUW ACCOMMODATIE

2. VOEG EEN VAKANTIEPAKKET TOE

3. BOEK EN START MET DE VOORPRET!

Voor ons is het duin een speeltuin, het strand een pretpark en de branding onze grootste attractie. Wij doen er alles aan om jouw deze attracties te laten beleven en nemen je zoveel mogelijk mee naar buiten. We hebben daarom twee vakantiepakketten voor jouw gezin samengesteld.

Family outdoor weekend

Wij laten graag zien dat je voor een goed avontuur niet lang weg hoeft. Kom met je familie naar Sand en ga surfen, suppen, hiken en mountainbiken.

Family summerweek

Ons doel is om op jouw vakantie zoveel mogelijk ‘schermtijd’ in te ruilen voor actie. Tijdens deze week ga je elke dag gave activiteiten doen

Lodges

Sand bevindt zich op één van de mooiste en meest unieke plekken in Nederland. Wij hebben diverse accommodaties met het strand als voortuin en Schoorlse duinen als enorme achtertuin op het zuiden. Vanuit Sand sta je direct in de natuur. Maak lange wandelingen en adembenemende fietstochten door de duinen. Ga met elkaar suppen in de lagune van Camperduin of mountainbiken over het MTB parcours van Schoorl. Duik met wetsuit en surfboard in De Noordzee, die vlak voor de deur ligt. Kortom, ga naar buiten! Maar kom daarna lekker bij ons naar binnen. Blijf hangen in een van de hangmatten en ga s ’avonds vuurtje stoken in de buitenhaard. Dat maakt het strandgevoel compleet.

Safari lodges

Met uitzicht over de duinen is deze glamping accommodatie ideaal geschikt voor een avontuurlijke vakantie

POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

In Sand verblijven alleen maar ‘buitenmensen’. En dit zijn de populairste activiteiten!

Wandelen & Fietsen

Op onze website kunt je eigen wandel en fietsroutes uitzetten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze wandel en fiets app. met op maat gemaakte routes rondom Sand

Mountainbiken

Het MTB parcours van Schoorl staat bekend als een van de zwaarste en leukste parcours van Nederland. Dit vanwege de hoogte verschillen en technische gedeeltes.

Suppen op de lagune

Kom suppen op een van de meeste unieke locaties van Nederland. Suppen op de lagune (300 meter lopen) geeft het gevoel alsof je ergens op een onbewoond eiland ver weg bent.

Golfsurfen

Camperduin is een van de meeste populaire kiten & golfsurf locaties van Nederland. Neem je eigen spullen mee of volg een les bij een van onze instructeurs.

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze seizoensaanbiedingen of bent u gewoon geïnteresseerd in de omgeving van het strandhuis. Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief!