• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

Family outdoor weekend € 75,- p.p.

Wij willen je dan ook graag inspireren om mee naar buiten te gaan als je bij ons verblijft. Ontspannen is bij ons niet hetzelfde als relaxen in een van onze hangmatten of liggen op het strand. Voor ons is ontspannen ‘buiten bezig zijn’. Daarom organiseren we actieve familie weekenden en zomervakanties. Wedden dat jij nog zand tussen je billen hebt als je weer thuis komt!

Dit pakket is incl:

3 activiteiten (zie programma beneden)

Toegang tot eigen paviljoen op het strand

Daarbovenop komt:

Overnachtingsprijs

Eventuele catering

Dit is het Family outdoor weekend 

Bij ons hoef je dus niet stil te zitten in het weekend. Eigenlijk mag je niet stil zitten en tijdens het family outdoor weekend zit je dan ook zeker niet stil! Nou ja af en toe mag je ontspannen… Deze vakantie kan bijgeboekt worden als je een weekend (minimaal 2 overnachtingen) bij ons verblijft in een lodge, appartement of familiekamer.

Deze vakantie is inclusief;

Sunset suppen

We beginnen het weekend meteen goed. Vrijdagavond gaan we namelijk sunset suppen. Op de lagune of op zee. Sunset suppen is een van de meest romantische activiteiten die we doen. Maar ook zeker intensief. Wist je dat je 95% van je spieren gebruikt als je supt? We geven je een kleine clinic zodat je goed staat

Surfles & bootcamp

Op zaterdagochtend nemen we een frisse duik in de Noordzee en krijgen we surfles. Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Wetsuit en surfboard inbegrepen. In de middag doen we een bootcamp.

FATMAXXEN & skaten

Op zondagochtend gaan we FATMAXXEN als je ouder dan 15 bent. En longboardclinic als je jonger dan 16 bent. De FATMAX ziet er vanaf moment één al tof uit en we gaan dan ook met deze step offroad. Longboarden is een vorm van skateboarden die in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! We proberen te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

Eigen paviljoen

Ook krijg je een bandje voor ons surfpaviljoen Hookipa beach. Dit is onze surfclub op het strand. Hier hebben we een lounge, openhaard, kleedkamers, strandstoelen, douches, barretje, keuken, koelkast. Kortom je eigen huiskamer op het strand. Het bandje is zowel op zaterdag als zondag geldig.