• Direct aan het strand en in het duin
  • Familiekamers, appartementen, groepsaccommodatie
  • Samen activiteiten doen

FAMILY SUMMERWEEK € 110,- p.p.

Wij willen je dan ook graag inspireren om mee naar buiten te gaan als je bij ons verblijft. Ontspannen is bij ons niet hetzelfde als relaxen in een van onze hangmatten of liggen op het strand. Voor ons is ontspannen ‘buiten bezig zijn’. Daarom organiseren we actieve familie weekenden en zomervakanties. Wedden dat jij nog zand tussen je billen hebt als je weer thuis komt!

Dit pakket is incl:

5 activiteiten (zie programma beneden)

Toegang tot eigen paviljoen op het strand

Daarbovenop komt:

Overnachtingsprijs

Eventuele catering

DIT IS DE FAMILY SUMMERWEEK

Tussen 9 juli en 20 augustus organiseren we elke week een family summerweek. Elke dag verzorgen we dan 1 activiteit. Daarnaast krijg je een bandje voor ons surfpaviljoen Hookipa beach. Dit is onze surfclub op het strand. Hier hebben we een lounge, openhaard, kleedkamers, strandstoelen, douches, barretje, keuken, koelkast. Kortom je eigen huiskamer op het strand. Geschikt voor families met kinderen boven de 6 jaar.

FATMAXXEN

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven in de omgeving van Laguna beach. Hou je vast want dit gaat hard! (alleen voor 16+)

Longboarden

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

Yoga

Voeten in het zand, het geluid van ruisende golven in je oren, frisse lucht in je neus en de zon op je huid; nergens ben je meer verbonden met de elementen dan op het strand of in het duin, de ideale omgeving voor yoga.

Sunset suppen

unset suppen is een van de meest romantische activiteiten die we doen. Elke mooie sunset gaan wij het water op om de zonsondergang vanaf het water te zien.

Golfsurfen

Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

Juttersmysterie

Een spannend en afwisselend speurspel voor de hele familie in de duinen, in het bos en op het strand. Hier wordt het intellect getest met uiteenlopende vragen, opdrachten, raadsels en schat zoeken.